WE ZIJN BINNEN!

9e plaats in het algemeen klassement!

De finish is behaald. Maurik zei over deze laatste etappe : “Mooi proefje!!! Rustig gedaan. Alleen 8 km voor einde klapband!!!!!! Waarschijnlijk een bladveer door de band gegaan! Maar WE HEBBEN DE FINISH!!!!”

En wat voor finish…Team Dakarspeed is vandaag binnengekomen op de 15e plek en dit levert ze een 9e plek in het algemeen klassement op! De doelstelling voor dit jaar is dus behaald!

Maurik zei het aan het begin van deze Dakar al, als er een prijs zou zijn voor het leukste en beste team dan zouden wij die prijs zeker moeten winnen. En dat heeft team Dakar Speed dit jaar weer bewezen! Wat een topprestatie hebben ze neergezet in deze loodzware 40e editie van de Dakar!

Het serviceteam heeft elke dag, avond en/of nacht keihard gewerkt om te zorgen dat de truck dagelijks weer tiptop in orde aan de start van de volgende etappe stond. Top gedaan mannen, zonder jullie was het zeker niet gelukt!

De crew in de auto was dit jaar ook vernieuwd. Wilko ging dit jaar mee als navigator en in de 1e etappe was het nog even wennen aan deze nieuwe rol maar dat duurde niet lang. Martijn, dit jaar voor het eerst mee in de rallytruck als monteur. Een goede keus volgens Maurik omdat hij ze steeds super snel uit de brand geholpen heeft. En Maurik die het dit jaar weer gelukt is om een hoop trucks achter zich te laten en zo in die felbegeerde top 10 te belanden!

Ook willen we alle sponsoren en fans super bedanken voor hun inzet en enthousiasme!

De mannen zijn nu lekker aan het na praten onder het genot van een extra koud biertje, dat hebben ze wel verdiend na 3 weken bikkelen! Geniet van deze mooie prestatie!