Team DakarSpeed schiet te hulp

Het gaat goed met ons team. DakarSpeed leent van alles uit wat ze maar kunnen en doen zelfs de was voor collega Dakar teams. De mannen vermaken zich prima en de grootste teleurstelling ebt langzaam weg…

Tijdens de werkzaamheden aan de truck van Peter van den Bosch dit weekend, kwamen de monteurs een vervelende verrassing tegen. “We dachten dat er iets lekte aan de vooras, maar de monteurs zagen dat de as helemaal krom was. Dat was een probleem, in een split-second hebben we besloten om Maurik van den Heuvel wakker te maken.”
Deze heeft zonder een moment te twijfelen de vooras weggegeven aan team Van den Bosch.

En er was meer hulp te bieden. DakarSpeed leent zijn zeil uit aan het Riwald Dakarteam! Zonder huif mag er niet gestart worden. Zo luidt het reglement en het zeil van team Riwald komt dinsdag pas, dus was er een probleem voor vandaag.  Gelukkig kan DakarSpeed hulp bieden en heeft aan Riwald het reservezeil uitgeleend. We zijn benieuwd of er met DakarSpeed-reclame gereden gaat worden of met de witte kant van het zeil.

En vandaag, op de rustdag,  heeft DakarSpeed voor verschillende collega-Dakar-teams de was gedaan! Zo kan er weer fris aan de tweede week begonnen worden!