BEDANKT!

Terug in Nederland hebben we alle berichtgeving en fanmail rustig kunnen nalezen. Het is geweldig om te zien hoeveel enthousiasme er de afgelopen weken is geweest over Team Dakarspeed.
Jammer genoeg zijn we door een elektronische storing op dag 5 uitgevallen in de rally. Dit was voor het hele team een enorme domper. Ondanks de tomeloze inspanning van alle teamleden zijn we uitgevallen en dat was gewoon domme pech. Met zijn allen hebben we daarna besloten om de 2e week ‘gewoon’ bij de rally te blijven om andere teams (overigens tot onze grote voldoening) te kunnen helpen en bijstaan.

Komende maanden zullen we nog veel van ons laten horen. Zo zullen we de Sponsordagen gaan organiseren, zullen de trucks op diverse evenementen en beurzen gepresenteerd worden en zullen er diverse Dakar-events en – presentaties georganiseerd gaan worden.  

Daarnaast verwachten we over enkele weken de plannen voor Dakar 2016 te kunnen presenteren. Want nu al hebben diverse sponsoren en partners toegezegd het team weer graag te willen steunen bij de volgende Dakar!

Fans, Sponsoren, Familie en Vrienden; enorm veel dank namens het hele team!