Truck's en jeep gearriveerd in haventerminal Euroamerica

Het aftellen is begonnen om eindelijk van start te gaan op 4 januari 2015 voor de grote uitdaging: Dakar 2015. De rally gaat door 3 landen, Argentinië, Chili en Bolivia. Afgelopen week meerde het schip Grande Amburgo aan bij de terminal EuroamericaMaripasa met de auto's , motoren en vrachtwagens die zullen deelnemen aan de wedstrijd.

Het schip vervoerde ongeveer 645 voertuigen vanaf Le Havre , Frankrijk waar de voertuigen uitgebreid werden geïnspecteerd door medewerkers van de douane , kustwacht en de Nationale Gendarmerie!

De auto's, motoren en vrachtwagens zijn gelost en geparkeerd op de haven terminal. De teams kunnen vanaf 31 december de voertuigen ophalen, waaronder team DakarspeedDe reis gaat van de haven terminal naar het centrum van de stad Buenos Aires, waar de symbolische start zal plaatsvinden. 4 januari is de start van de eerste special vanuit de plaats Baradero, dichtbij Buenos Aires. 

Het is de zevende Zuid-Amerikaanse Dakar , dit jaar een lus met de start en finish in Buenos Aires. Op 3 januari de voorstelling aan het publiek met de podium ceremonie in Technopolis, Buenos Aires. De volgende dag de start van Dakar 2015…..